﻿##Połączenie z my.ise ogólnie
Wybierz, czy połączenie z my.ise ma być aktywne czy nieaktywne po ponownym uruchomieniu. "Jak przed restartem" ustawia połączenie z my.ise na ostatnią znaną wartość przed ponownym uruchomieniem. 