﻿##Zdalny dostęp dla grupy „Instalator"
Wybierz, czy zdalny dostęp dla grupy „Instalator" ma być włączony czy wyłączony po ponownym uruchomieniu. "Jak przed ponownym uruchomieniem" ustawia zdalny dostęp na ostatnią znaną wartość przed ponownym uruchomieniem.