﻿##Zdalny dostęp dla grupy "Mieszkańcy"
Wybierz, czy zdalny dostęp dla grupy "Mieszkańcy" ma być włączony czy wyłączony po ponownym uruchomieniu. "Jak przed ponownym uruchomieniem" ustawia zdalny dostęp na ostatnią znaną wartość przed ponownym uruchomieniem.